Dual Handsfree USB Tbp Transmitter Bluetooth Baseus Car Phone Charger

$19.99 harga biasa $33.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Ngaran Brand: BASEUS
  • GaN: No
  • Max. Kakuatan Kaluaran: 10w
  • Kaluaran Interface: USB
  • Type: mobil carjer
  • Kakuatan Sumber: Slot Koréa Mobil
  • Sertifikasi Quality: ROHS
  • Sertifikasi Kualitas: CE,FCC, CCC
  • Number Model: 76542
  • Protokol Pangeusi Gancang Teras: Qualcomm Gancang Cas 2.0
  • input: 12-24V / 2.4A
  • Type: FM Transmitter, Pamuter MP3 Car
  • Fitur husus: Nelepon Leungeun Tangan, Hubungan sareng 2 Telepon dina waktos anu Sarua
  • Vérsi Bluetooth: Bluetooth 4.2
  • Output Pangecas USB: Dual USB 5V3.4A (Max) dina Jumlah
  • Pamancar FM: 87.5-108MHz
  • rojongan: Kartu TF / kapasitas disk disk U dugi ka 32G
  • Tipe File Audio Dirojong: MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, sareng Format Hi-fi Lain
  • fungsi: Tegangan Deteksi, Henteu Kencan
  • Jarak Bluetooth: 5-10M
  • ukuran: 7.1cm * 3.6cm
  • pamakéan: Modulator FM, Pangisi Car Mobil Bluetooth
  • model: Pangecas Telepon Mobile, Pangecas Mobil Bluetooth
0_16

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)