Épéktip ngabersihan & Freckle Cabut Melasma Jarawat Spot pigmén Melanin Spot Poék Moisturizing Cream

$24.99 harga biasa $39.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gender: Unisex
  • Jumlah Potongan: Satu Satuan
  • NET WT: 20g
  • Nagara / Daérah Pabrik: Cina
  • Sértipikasi: GZZZ
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Jumlah modél: 75543498162
  • Nomer bijil: 201985326
  • Tipe Barang: Krim
  • Anggo: Rupina
  • Fitur: Pamutih
  • Bahan: Cai, Arbutin, Niacinamide, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extrac
  • Nomer modél: DS-HF017
  • Nami barang: Krim Whitening Épéktip Épéktip
  • Fitur: Cabut Freckle melasma pigment melanin
  • Kauntungannana: Ngaleungitkeun kulit konéng poék, ngirangan titik
  • Fungsi: Merata kulit moisturizing, ningkatkeun sensasi kulit
  • Krim ngaleungitkeun bintik: Ngaleungitkeun krim freckle cream whitening cream
  • Tipe Barang: Produk kageulisan, perawatan wajah, perawatan kulit
  • Cocog pikeun: Kulit garing, kulit berminyak, kulit konéng kusam, krim siang, krim wengi, unisex
  • Rak Kahirupan: 3 taun
  • Produk ieu didamel tina hakekat biologis alami sasari ti high-tech, kalayan pemutihan bintik pondok, ngaleungitkeun jarawat pangaruh anu kuat pangaruh jangka panjang tiasa ngatur régenerasi sél kulit sareng ngalereskeun kamampuan, ngaleungitkeun insentif pikeun ngahasilkeun melanin, pencegahan épéktip pikeun sagala rupa jinis regenerasi noda, ngahontal kulit lemes sareng hipu, efficacy pemutihan lemes.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 87
98%
(85)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
VG

OK

K
KW

The cream came, I'll write about the result later

M
MC

Exactly what I expected. Thank you. I trusted it to work fast delivery.

C
CK

Arrives in 19 days after purchase, shipped a few days after payment & arrived in good packaging. The creme kinda smells likerose hips, very light & non greasy, gentle fragrance and goes on smooth. Thanks woopshop.

T
TW

Is very good Gracias por el envio

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.