Listrik Otomatis Uyah & Pepper Grinder Set

$29.99 harga biasa $57.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Tipe Gedang: Gedang Uyah & Lada
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: Plastik
  • Type palastik: PP
  • Jumlah modél: 76231
  • Nami: coét listrik
  • Nami barang: Pabrik Gilingan Lada Uyah Listrik
  • Materi: ABS + Stainless Steel
  • Size: 22.5*5.2*5.2 cm/20.8cm*5.2*5.2cm
  • Beurat Bersih: 210g / 240g
  • Aplikasi: Grinding cabé, Sangu, Gandum
  • Adegan anu Cocog: Dapur, Dapur di tukang dapur, Piknik, Barbecue, jsb.
  • Nami barang: Pabrik Gilingan Lada Uyah Listrik
  • Bahan: coét cabé didamel tina stainless steel sareng palastik ABS, tahan karat sareng tahan korosi, moal mangaruhan rasa tina taneuh rempah
  • Batre: Old Version peryogi 4 aki aki sareng versi Anyarkeun peryogi 6 (henteu kalebetkeun kana iket)
  • Dasar kami didamel tina bahan kai sareng beusi kelas tinggi, karat-buktina sareng awét, henteu ngan ukur tiasa leres-leres ngalereskeun coét lada anjeun, tapi ogé tiasa dianggo salaku hiasan dapur anu éndah

Fitur:

  • Kasar anu tiasa diatur: Kantun ngaluyukeun kasarasan rempah-rempah anjeun tina rupa atanapi kasar.
  • Desain anu merenah: Desain batré anu teu dioperasikeun henteu nganggo kabel matak ngamudahkeun pikeun dipindahkeun.
  • Bukti bocor: Datang ku tutup anu tiasa ngajaga méja anjeun bersih.
  • Gampang dianggo: Operasi hiji-hiji, gampang pencét tombol na.
  • Gampang dibersihkeun: Bagian anu tiasa dicabut tiasa diberesihan kalayan gampang.

Catetan:

  • Entong beuleum handapeun cai atanapi cairan sanés.
  • Uyah, cabé sareng batréna henteu kalebetkeun.
  • Mangga nyanggakeun bénten 1-3mm kusabab pangukuran manual, hatur nuhun!
  • Kusabab béda antara monitor anu béda, punten ngartos éta gambarna tiasa henteu ngagambarkeun warna aslina tina barang éta.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 75
100%
(75)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
HS

Anjog gancang pisan sareng rangkepna. Produk anu saé sareng kualitas anu saé.

J
JM

Leres damel, teu aya batréna kalebet, masing-masing genep lembar ..

D
DE

Pikaresepeun toél. Peryogi 4 aki-aki AA. Indit ka Ukraina kanggo waktos anu lami. Dipak ogé. Kuring bakal nambihan poto

N
NP

Kadatangan gancang pisan, rangkep ogé ... sapertos poto produk anu saé. Masih henteu raoseun tapi nunjukkeun saé pisan

J
JR

Sigana hébat, beurat dina leungeun, didamel sora. Didukung ku genep aki AAA.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.