Listrik Steamer Frother Susu Lemes Frother

$75.99 harga biasa $93.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sértipikasi: CE, GS, RoHS, CB
  • Nomer modél: DM015
  • Gaya: Nangtung
  • Laju Rotasi (RPM): 2800
  • Jenis Listrik: Listrik
  • Kakuatan: 400W
  • Tegangan: AC 220-240V 50 / 60Hz
  • Beurat Net: 900g
  • Kapasitas: 240ml
  • Kapasitas busa: 115ml
  • Panjang Kabel: 1m
  • Diménsi Produk: 9.8 x 9.8 x 21.3 cm

Fitur:

  • The At-Home Cafe - DEVISB Electric Susu Frother ngarusak jalma anu anjeun resep ku rasa cappuccinos leueur sareng latte di bumi unggal dinten.
  • Salawasna busa anu leres - sareng opat pilihan foaming sareng pemanasan anu hiji - frisk whitter nyiptakeun seueur specialty anu béda.
  • Desain awét sareng Bergaya: Baja tahan karat berkualitas sareng interior non-iteuk palapis pikeun beberesih higienis sareng umur panjang; cucuk sudut pikeun ngaleutikan tumpahan.

Catetan:

  • Susu tiasa kaler sareng panas dugi ka 60 ± 5 ℃ (131 ℉ ~ 149 ℉) nalika manaskeun susu, anu suhu optimal pikeun nginum. Panas teuing bakal ngancurkeun nutrisi susu.
  • Frother susu ieu dirancang pikeun ngala susu susu. Kandungan protéin sareng gajih mangrupikeun anu ngamungkinkeun susu anjeun ngagoreng. Susu sanés susu dumasar tutuwuhan jinis anu dihasilkeun bakal kirang konsisten sareng tiasa bénten-bénten. Upami anjeun keukeuh susu non-susu, kuring nyarankeun susu non-susu gaya Barista anu kedah ngabantosan ku susu susu kanggo susu pepelakan. Hasil buah moal dijamin pikeun susu taneman gaya teu barista anu sanés.
  • Faktor konci pikeun ngahontal buah anu saé nyaéta nganggo susu seger sareng tiis. Susu kedahna tiis sareng seger. Anggo susu anu parantos di candak langsung tina kulkas sareng mimitian langsung bubuahan. Susu beuki tiis, langkung saé. Kami nunjukkeun suhu susu sakitar 4 ~ 6 ℃ (39.2 ℉ ~ 42.8 ℉).
  • Entong ngantep susu dina konter saatos dianggo sabab ieu tiasa mangaruhan kasegaran susu. Salawasna nempatkeun susu deui kana kulkas upami parantos nganggo.
  • Entong ngeusian susu dina MAX Level. Pastikeun nganggo whisk anu pas. Pariksa tingkat indikator anu saluyu. MAX Fill Line (115ml) sateuacan susu susu. MAX Fill Line (240ml) sateuacan manaskeun susu.
  • Ngabersihan kendi langsung saatos unggal panggunaan. Siram sareng bersihkeun témbokna nganggo cai sabun haneut, teras garing ku kaén garing anu garing. 

Pakét Kalebet:

  • 1 x Susu Frother
  • 1 x whisk Frothing
  • 1 x Aduk whisk
  • 1 Manual x pamaké

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 50
100%
(50)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AB

Gawé hébat! Pangiriman dina 4 dinten!

G
GB

hebat

J
JC

Duge sateuacan perang, pangiriman dina 4 dinten.

E
EO

Kuring mesen 8 Maret, kuring parantos nampi 11 Maret, kurir kana panto. Hiji dikurangan anu dugi ka ayeuna kuring henteu tiasa nyokot susu sayuran anu ditumbuk dina busa sahingga fungsina masih kénéh dipikaterang. Alpro tetep cair, kuring bakal nyobian Seri Profesional

A
AG

хорошая крепкая пена.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)