Mini kulawarga Pantun Sleeveless Print Cocog Tutu Kalong

$12.81 harga biasa $16.62

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Pola Tipe: nyitak
  • style: mode
  • Item Type: dresses
  • nyocogkeun: Fits leutik ti biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Ukuran: SML XL (indung), 100 / 110 / 120 / 130 / 140 (murangkalih)
Ukuran Bagan:
Ukuran Indung:
Ukuran Pinggang Batuk Ukur Panjang
S 33cm / 12.99 "88cm / 34.65" 76cm / 29.92 "81cm / 31.89"
M 34cm / 13.39 "92cm / 36.22" 80cm / 31.50 "82cm / 32.28"
L 35cm / 13.78 "96cm / 37.80" 84cm / 33.07 "83cm / 32.67"
XL 36cm / 14.17 "100cm / 39.37" 88cm / 34.65 "84cm / 33.07"
Ukuran Orok:
Ukuran Taktak Jalan Pinggang Ninggang Panjang Jaman Disarankeun
3T 23cm / 9.10 "56cm / 22.05" 54cm / 21.26 "48cm / 18.90" 2-3 taun
4T 24cm / 9.45 "60cm / 23.62 58cm / 22.83" 52cm / 20.47 "3-4 taun
5 25cm / 9.84 "64cm / 25.19" 62cm / 24.41 "57cm / 22.44" 4-5 taun
6 26cm / 10.24 "68cm / 26.77" 66cm / 25.98 "58cm / 22.83" 5-6 taun
7 37cm / 14.57 "72cm / 28.35" 70cm / 27.56 "59cm / 23.23" 6-7 taun
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KK
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61780
96%
(59170)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.