Mini kulawarga Pantun Sleeveless Print Cocog Tutu Kalong

$12.81 harga biasa $16.62

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Pola Tipe: nyitak
  • style: mode
  • Item Type: dresses
  • nyocogkeun: Fits leutik ti biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Ukuran: SML XL (indung), 100 / 110 / 120 / 130 / 140 (murangkalih)
Ukuran Bagan:
Ukuran Indung:
Ukuran Pinggang Batuk Ukur Panjang
S 33cm/12.99" 88cm/34.65" 76cm/29.92" 81cm/31.89"
M 34cm/13.39" 92cm/36.22" 80cm/31.50" 82cm/32.28"
L 35cm/13.78" 96cm/37.80" 84cm/33.07" 83cm/32.67"
XL 36cm/14.17" 100cm/39.37" 88cm/34.65" 84cm/33.07"
Ukuran Orok:
Ukuran Taktak Jalan Pinggang Ninggang Panjang Jaman Disarankeun
3T 23cm/9.10" 56cm/22.05" 54cm/21.26" 48cm/18.90" 2-3 years
4T 24cm/9.45" 60cm/23.62 58cm/22.83" 52cm/20.47" 3-4 years
5 25cm/9.84" 64cm/25.19" 62cm/24.41" 57cm/22.44" 4-5 years
6 26cm/10.24" 68cm/26.77" 66cm/25.98" 58cm/22.83" 5-6 years
7 37cm/14.57" 72cm/28.35" 70cm/27.56" 59cm/23.23" 6-7 years

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KK
Ulasan pelanggan