Pantun Unisex Plush ankle Salju Sapatu

$37.78 harga biasa $53.96

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Departemen Nami:dewasa
  • Item Type:sapatu
  • Keuneung Tipe:datar kalawan
  • Bahan Upper:faux Suede
  • usum:usum tiris
  • Pinding Bahan:Plush
  • nyocogkeun:Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pantun Unsur:jahit
  • Platform Jangkungna:0-3cm
  • Bahan aci:faux Suede
  • Bahan Insole:karet
  • Keuneung Jangkungna:Low (1cm-3cm)
  • Boot Tipe:salju Sapatu
  • Kalawan platform:nuhun
  • Pola Tipe:padet
  • Panutupanana Tipe:Renda-Up
  • Toe Wangun:toe babak
  • Boot Jangkungna:pigeulang suku
  • Bahan Outsole:karet
  • Width sapatu:Sedeng (B, M)
  • prosés:napel
  • Bahan Upper:Suede
  • hiasan:sederhana
  • Keuneung Jangkungna:Datar (0 dugi ka 1/2 ")
  • Kulit Style:Kulit Nubuck
  • gender:Unisex
  • Bahan aci:Suede
Ukuran Bagan:

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)