Pikeun Disc Herniation & Back Spine Lumbar Support Belt

$44.99 harga biasa $66.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Bahan Komposit
  • Jumlah modél: X102027
  • Pangaruh: Perawatan Tulang
  • Tipe Barang: Kawat & Ngadukung
  • Fitur: Sabuk Dukungan Lumbar, Turunkeun Deui Deui, Sabuk Deui sareng waja di jero, Dukungan Brace Deui sareng bantalan pemanasan diri 

Ukuran Bagan:

  • Ketik A: 3-pelat Dukungan Lumbar

S: Panjangna sakitar 90cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 65-75cm

M: Panjangna sakitar 100cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 76-90cm

L: Panjangna sakitar 110cm, Cocog pikeun kuriling pinggang 91-100cm

XL: Panjangna sekitar 120cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 101-110cm

  • Tipe B: Sederhana 3-piring Lumbar Back Support

M: Panjangna sakitar 95cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 65-85cm

L: Panjangna sakitar 105cm, Cocog pikeun kuriling pinggang 86-95cm

XL: Panjangna sekitar 115cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 96-105cm

  • Ketik C: 5-pelat Lumbar Kawat

Ukuran / Lebar / Panjang / Pinggang Lingkaran

S / 23CM / 90CM / 23.6-27.6 inci

M / 23CM / 100CM / 28.9-33 inci

L / 23CM / 105CM / 32.8-35.4 inci

XL / 23CM / 110CM / 35.5-39.3 inci

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 97
100%
(97)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JB

Luar Biasa. hatur nuhun

L
LD

Sabuk anu saé. Tapi panas pisan dina usum panas.

T
TO

Пр. Самого такой. Десь же и брал. Беру второй, на подарок, так сказать.

E
EV

По 103м 120 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

P
PW

Wah! pangiriman gancang. produk anu saé. Nawar saé. Salami taun kuring nyobian pikeun sabuk pangrojong anu pas sareng pas. ieu anu pangsaéna. ngagaduhan XL sareng éta cocog sareng pinggul 45 "kuring.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.