Lucu Ibu Lengan Pendek + Ayah + Karantina = Kuring Dicetak Kapas Orok Bodysuit

$15.99 harga biasa $22.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Jenis Kelamin: Baby unisex
  • Bahan: Kapas
  • Gaya: Pantun
  • Rentang Umur: 0-6m, 7-12m, 13-24m
  • Nomer modél: H20451
  • Tipe Pola: Surat
  • Jurusan Ngaran: orok
  • Kerah: O-beuheung
  • Tipe Barang: Bodysuits
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Fitur: Lemes sareng Ngambekan
  • Pakét: 1x Bodysuit

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.