Luhur-Quality Kapas kargo Tentara Militér Ditambah Ukuran Calana

$49.01

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Ngaran Brand: OONU
  • Item Type: Lengkep
  • gender: lalaki
  • Panutupanana Tipe: seleting Laleur
  • ketebalan: Midweight
  • Number Model: JM-ck-SLL
  • Gaya pant: kargo Calana
  • style: sederhana
  • Gaya hareup: datar
  • panjang: Lengkep
  • Type fit: leupas
  • Type lawon: Twill
  • Hiasan: kantong
  • Cangkéng Tipe: pertengahan
  • bahan: kapas
  • gender: lalaki
  • Item Type: Lengkep
  • Kaluar Sisi Panjang:105-116cm
  • Naek Tipe: Pertengahan naékna
  • Catetan: Jalma calana teu kaasup sabuk nu.
Ukuran Bagan:
ukuran WaistCM Hip / CM Lenght / CM Cuff / CM Cocog jeung Beurat / kg Cocog jeung Jangkungna / cm
CM inci
30 76 29.13 " 102 104 43 45-50 155-165
32 83 32.67 " 104 105 44 50-55 160-165
34 90 35.43 " 110 107 45 50-60 160-170
36 93 36.61 " 114 108 46 60-70 165-175
38 98 38.58 " 118 109 46 70-80 175-180
40 102 40.15 " 122 109 47 90-100 180-185
tips Manual measurement, 1-2CM error, Customer recommended for reference only! Due to the shooting Angle and different display effect, Pictures and in-kind will have different degrees of color

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)