Pinggang Tinggi Pinggang Leueur Kancing Ankle-Panjang Panjang Awéwé

$30.99 harga biasa $50.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Spandex, Kapas
  • Length: Celana panjang-ankle
  • Usum: Musim / Guguran
  • Jumlah modél: 19695
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: kasual
  • Gaya Pant: Lempeng
  • Gaya Hareup: Datar
  • Jenis fit: Biasa
  • Umur: Umur 16-48 taun
  • Hiasan: Kantong
  • Type lawon: Broadcloth
  • Jenis Panutupanana: Zipper Fly
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Génder: Awewe

Ukuran Bagan:

QQ20181215224003

Catetan: Kusabab cahaya sareng layar layar komputer, warna aslina panginten rada bénten ti modélna. Kami janji gaya na sami. Punten ngartos. Punten nyanggakeun bédana 1- 3cm kusabab pangukuran manual, pastikeun parios pangukuran awak anjeun leres-leres cocog sareng set ieu (Sadaya pangukuran dina cm sareng punten perhatoskeun 1cm = 0.39 inci) 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 59
97%
(57)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
W
WG

Calana teu gaduh bumi, badarat seuneu, murag asih sareng calana ieu)

R
RN

Baldege devachki nyandak kelas panties sakitar 87 tina jangkungna 70 ~ 170 dina pingping henteu pencét tiasa jalan tanpa sabuk TC di tukangeun aya band elastis!

D
DZ

Calana luar biasa, sanaos jangkungna pondok 173, tapi ayeuna éta modis, dina cangkéng sakedik deui, janten kuring nyarankeun sadayana super!

B
BB

AAAA hebat pisan, ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun ku kuring, dumuk saé, ukuran M salaku ukuran ageung dina rata-rata fisik, sareng lawonna saé, padet, pangiriman gancang.

B
BK

Dina parameter lingkung pingping 74, kuriling pinggul 99-100, perkawis kampung henteu goréng, kualitasna saé, pikaresepeun pikeun awak

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!