Tinggi Pinggang Longgar Dikumbah Jeans Kabogoh Pikeun Awéwé

$35.99 harga biasa $59.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Umur: Umur 18-55 taun
  • Nomer modél: NF8677
  • Jenis Barang: Jeans
  • Génder: Awewe
  • Gaya: Kantor Lady
  • Tipe lawon: Pelembut
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Jenis Panutupan: Tombol Laleur
  • Hiasan: Bleach, Dikumbah
  • Gaya Jeans: Lempeng
  • Jenis Jenis: Cabut
  • Ngumbah: Lampu Sedeng
  • Gaya: Jeans pinggang tinggi Palasik, Jeans Kabogoh pikeun Awéwé
  • Usum: Autumn, Usum Musim Panas

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm)

L XL

(1) Lebar Pinggang

67

71 75 79
(3) lébar pingping 57.8 60 62.2 64.4

(2) Lebar pinggul

92

96

100 104

(5) Panjang calana

101

102

103 104

 Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Masih henteu yakin ngeunaan ukuranana? Kami resep mamatahan dumasar kana ukuran ukuran dada, pinggel, sareng pinggul anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 41
100%
(41)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AC
C
CW
B
BK
D
DC
E
EJ
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!