Kerung kaluar leungeun baju panjang Houndstooth Print Bodycon Midi Slim Pakéan

$22.99 harga biasa $34.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Siluét: Sarung
  • Usum: Musim / Guguran
  • Garis beuheung: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Dekorasi: kerung
  • Gaya: kasual
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Bahan: Poliéster, Spandex
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: D0B3836A
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Génder: Awewe
  • Pinggang: Faktor Alami
  • Pola Tipe: Print

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 120
73%
(88)
18%
(21)
8%
(9)
2%
(2)
0%
(0)
L
LM

Pangiriman gancang sareng produk kualitas. Hébat!

M
Bungbulang

Pakéanna sumping utuh sareng aman. Teu aya ruksakna. Pakéan éta sorangan manjang dina sosok, sareng calik dina gambar) upami di mana waé, aya anu nempel, kuring henteu mamatahan. Pikeun inohong luhur idéal. Hijina nuansa, panginten pakéan dijait, langkung sapertos band elastis. Di tempat-tempat di mana pakéan diulur, diulur sareng pola na, henteu pisan.

M
ML

Lawon enteng tapi didamel geulis

F
FK

Pakéanna super. Handap tuur. Ukuran kuring 44. Kuring mesen M-ku-ditilik. tukang cutout aya serelek.

A
AK

Idéntik sareng gambar idéntik à la photo merci woopshop

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.