Lampu Tembok LED IP65 Stainless Steel Pikeun Luar

$41.99 harga biasa $69.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: EMC, LVD, CE
  • Dupi Bulbs Kalebet: Leres
  • Rengse: Baja Dipoles
  • Nomer Modél: W020
  • Fitur: Perlengkapanna IP65 dipeunteun tahan cuaca pikeun mastikeun reliabiliti anu luhur
  • Perlindungan Level: IP65
  • Tegangan: 85-265V
  • Tipe Barang: Lampu Tembok
  • Jaminan: 3 Taun
  • Bahan Awak: Baja stainless
  • Sumber Daya: AC
  • Gaya: Modern
  • Sumber Lampu: Lampu LED
  • Pamakéan: Industrial
  • Tipe Dasar: GU10
  • Anu Diménsi: Henteu
  • Bédah: Gelas Terper
  • Ngaran: lampu témbok anu dipimpin
  • Warna: Bodas atanapi bodas haneut
  • Bahan: steel Steel
  • Tegangan: lampu témbok 110V 220V
  • Kauntungan: Waterproof, Antirust, Anticorrosion
  • Warna Barang: Pérak
  • Kakuatan: 10W (Unggal Sisi 5W)
  • Kuantitas LED: SP10 Lampu LED GUXNUMX
  • Fluks bercahaya: 700-800LM
  • Umur hirup: Langkung ti 30,000 jam

Fitur:

  • Lampu témbok anu dipimpin kalayan stop kontak GU10 pikeun lampu témbok outdoor sareng jero ruangan pikeun panggunaan lampu témbok.
  • Diwangun pikeun kualitas luhur sareng lampu lampu bracket reliabiliti anu diperpanjang.
  • Perlengkapanna dipeunteun tahan cuaca IP65 pikeun mastikeun reliabiliti anu luhur sareng umur panjang di luar ruangan
  • Henteu aya radiasi UV atanapi IR, konsumsi kakuatan rendah, papan lilin tembok umur panjang dugi ka 50,000 jam.
  • Gampang dipasang, saderhana pikeun diganti, panggunaan anu merenah.
  • Ngahasilkeun pangaruh up / downlight anu éndah dina témbok luar, cocog pikeun bumi, bar, emper, cafe, pencahayaan jero ruangan sareng outdoor.
  • Lampu Tembok Led Down and Down Waterproof IP65 Led Led Wall Lampu Aluminium Material Porch Lampu 10W Lampu Bracket (Dua Sisi 5W)
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 38
89%
(34)
11%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MH

Parfait!

S
SG

Belle lampe tuang mon jardin

J
JS

kualitas alus

E
EF

Alus

S
SN

Jaba katingalina padet, urang bakal parios saatos dipasang

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.