Gaya Pinggang Saku Pinggang Suede Harem Calana Pikeun Awéwé

$24.99 harga biasa $41.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Akrilik, Spandex, Poliéster
  • Length: Celana panjang-ankle
  • Usum: Usum tiis
  • Nomer Modél: PTL110
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: Baju Street
  • Gaya Pant: Calana Harem
  • Gaya Hareup: Datar
  • Jenis fit: Biasa
  • Umur: Umur 18-55 taun
  • Hiasan: Kantong
  • Type lawon: Broadcloth
  • Jenis Panutupan: Pinggang Elastis
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Génder: Awewe
  • Warna: Gray, hideung, apricot, Brown, Pink
  • Ukuran: Ditambah ukuran calana cangkéng luhur

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm) cangkéng Width Pinggang Bersantai Hip Lebar Panjang pant
S 58 68 92 88
M 60 72 94 89
L 62 76 96 89
XL 64 80 98 90
XXL 68 84 100 90

ukuran

(Inci)

cangkéng Width Pinggang Bersantai Hip Lebar Panjang pant
S 22.83 26.77 36.22 34.65
M 23.62 28.35 37.01 35.04
L 24.41 29.92 37.80 35.04
XL 25.20 31.50 38.58 35.43
XXL 26.77 33.07 39.37 35.43

Catetan:  Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur. Ieu Ukuran Asia, ukuran Asia nyaéta 1 dugi ka 2 ukuran langkung alit dibanding urang Éropa sareng Amérika. Upami anjeun ngaraos sesah milih ukuranana, anjeun tiasa ngahubungi kuring. kami bakal masihan anjeun sababaraha saran, tapi éta pikeun rujukan anjeun hungkul.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 43
100%
(43)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
DG

Produit idéntik que sur la poto bonne qualité je ngajak éta vraimentizyu epais et bonne couture

B
BM

Calana geulis pisan, ngabohong sampurna, pikaresepeun tactile!

E
ES

Geulis pisan, warna דד. Kualitas luhur. Pantes

W
WL

Sampurna akurat pikeun katerangan. Abdi saacanna mesen krim hiji ti toko ieu.

W
WT

Jangkungna m jangkungna 1,60

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!