Gaya Korea Tanpa Lengan Ruffles Padet Cotton Girls Dress

$25.99 harga biasa $37.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Budak awewe
  • Bahan: Katun, Linen
  • Kisaran Umur: 13-24m, 25-36m, 4-6y
  • Usum: Summer
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Gaya: kasual
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Draped
  • Nomer modél: CC176
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Silhouette: Langsung

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 45
98%
(44)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
RS

Abdi resep pakéan ieu geulis pisan! Kuring dugi super gancang sareng éta ngagaduhan kualitas anu saé pisan! Abdi nyarankeun pisan.

K
KH

Alus teuing. Gampang. Entong beusi)))) Abdi nyarankeun! Kisi dimensi pakait

J
JM

Gagasan warna tibatan Héjo sorot maén korsase tapi sorotan warna méwah ngadangukeun minggu pengiriman barang hérang ogé nyandak layar pikeun ngajantenkeun anjeun wareg

P
PA

Pesenan datang gancang pisan. Pakéanna tiis. Lawon saé. Rada nempelkeun senar, tapi ieu téh récéh. Warna rada langkung Tiis tibatan dina poto. Tapi ukuranana sakedik ageung teuing. Dina labél 90 (mesen 24 m). Putri ka 1,5. Ngagem 86. Jigana, upami nyandak 12 m, bakal aya sakedik. Éta bakal janten hal di tengah, éta bakal hébat. Kuring bakal ngantepkeun janten tumuh.

A
AR

Pakéanna tiis, sapertos dina poto, ipis, sakedik ngagenclang, flaks ogé atanapi mirip pisan, kualitasna saé pisan. Kana mojang kalayan jangkungna 122, ukuran 6 rada ageung teuing. Éta gancang sumping

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104693