Kapasitas Besar Canvas Mountaineering Lalaki Rucksack

$31.99 harga biasa $57.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Bahan utama: gambaran
  • Nanganan / tali Tipe: lemes nanganan
  • Technics: Jacquard
  • Mawa System: Arcuate Taktak Jalan tali
  • Number Model: B170037
  • Pinding Bahan: gambaran
  • Item Type: Backpacks
  • gender: lalaki
  • Backpacks Ketik: Softback
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • style: sederhana
  • Hujan Cover: teu
  • exterior: silt Pocket
  • Panutupanana Tipe: Hasp
  • kapasitas: 20-35 léter
  • Pola Tipe: padet
  • interior: Kantong sapatu, Panyekel Chain Key internal,Zipper Dalaman Zipper,Kantong Slot Dalam,Pocket Cell Phone
  • bahan: Kanvas Kualitas Top
  • Dianggo ransel: Kantong Saben, Kantong Travel, Kantong Tote
  • Ukuran Leutik: 26cm * 45cm * 20cm (Panjang * Jangkungna * Lebar)
  • Ukuran gedé: 30cm * 55cm * 20cm (Panjang * Jangkungna * Lebar)
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 9
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
I.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
V
V.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104693