Kamampuan Gedé Sapi Kulit Lalaki Lalaki Usaha Besnis

$22.99 harga biasa $35.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Wangun: panutup
  • Kulit asli Tipe: sapi Kulit
  • Bahan utama: Kulit Asli
  • Handbags Ketik: Rasul Tas
  • Pinding Bahan: poliéster
  • Jumlah handles / Straps: hiji
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • style: bisnis
  • gender: lalaki
  • Pola Tipe: padet
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • teu karasa: hipu
  • interior: Pocket Cell Phone
  • exterior: silt Pocket
  • Number Model: DZ05202
  • kasempetan: sasakabeh bisa
  • Item Type: handbags
  • ukuran: 17CM * 4.5CM * 19.5CM
  • warna: Hideung, Kopi
  • Fitur: Kamampuhan ageung, serbaguna, Desainer singket
  • kali: Poean, kasual, Perjalanan, Bisnis, Kado, jsb
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104603