Posen Fleksibel 360 Ngaberakkeun Leungitna Handphone Mobile Panyekel

$11.99 harga biasa $14.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Number Model: Panyekel Telepon Lengan panjang
  • Brand cocog: sadunya
  • carjer: teu
  • magnét: teu
  • bahan: Galunggung aluminium
  • Paké: meja
  • Boga Speaker: teu
  • warna: Hideung, Bodas, Xuping, Ungu, Bulao
  • Alat anu diterapkeun: pikeun leuwih ti telepon layar 4 inci
  • panjang: 70cm
  • Ukuran klip: 20cm
  • Modél cocog: Pikeun iPhone X 8 7 6 6s Ditambah 5 5s SE iPhone 4 4s,Pikeun Samsung Galaxy S9 S8 S7 S6 Tepi Catatan 6 5 4 3 J3 J5 J7 A3 A5 A7,Pikeun Huawei P9 Xiaomi mi5 5c mi4 Redmi 3 Pro M3S HTC10 Sony LG G5
  • fungsi: 360 Standar Holder Holder Rotatingable, Panyekel Telepon Universal, Panyekel Telepon Sel, Telepon Smart Flexible Universal Flexible Stand, Telepon Ngadeg, Panyekel Telepon, Panyekel Telepon Mobile
Fitur:
  • Desain Longarm, ultra teguh, tujuanana.
  • Gampang Tepi ka sofa ranjang ranjang mobil anjeun sareng saterasna.
  • Bisa nahan telepon anjeun, kasaluyuan kuat.
  • Fleksibel, éta tiasa nahan telepon anjeun dina sudut anu sanés.
  • Pilihan anu sampurna nalika ningali pilem dina telepon anjeun, teu kedah dicekel.
  • Ukuran leutik, gampang dibawa sareng dianggo.
  • Enteng sareng dibabawa, penampilan endah.
  • Kasaluyuan luas, cocog pikeun kalolobaan jenis telepon.
Pakét Kalebet:
  • 1 x Panyekel Telepon Long Arm Handphone

Harita customer

Dumasar pedaran 16 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 16
100%
(16)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
U
U.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
U
U.
Ulasan pelanggan