Puguh Pancuran Anti Skid & Mandi Pijat Mandi

$11.99 harga biasa $14.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Number Model: 674352
  • bahan: PVC
  • pola: euweuh beakna
  • fitur: Eco-friendlybisi
  • style: Japan Style
  • Technics: Tekstil non-anyaman
  • aplikasi: kamar mandi
  • ukuran: gede
  • Ukuran: Diameter 31cm
  • beurat: 140g
  • bahan: TPR
  • ketebalan: 2.5cm
  • Ngaran Produk: Fmassa massan bantal, Malas mandi ban urut
Fitur:
  • Bristles lemes kulit anu ramah ngabersihan jero pori kokotor anu ngabantosan anjeun pikeun meuseul sareng ngagosok deui langkung gampil, Hal ieu gampang pisan pikeun ngabersihan awak.
  • Peramah lingkungan, henteu aya bahan ngalelep anu ngarugikeun kaséhatan kulawarga anjeun.
  • Turun kaki sareng urut, kolel gél silika, urut meresihan, ngagentos kacapean anjeun.
  • Sikat silikon tahan awét ngagosok awak anu lembut sareng beberesih kulit jero anu efektif. Tips lemes tiasa ngaleungitkeun kulit anu paéh bari nawiskeun panyalindungan anu hébat kana kulit anu sénsitip.
  • Kasa sedot anu kuat tiasa nahan mat kana témbok nangtung. Anjeun tiasa ngarasakeun urut tukang anu teu nyaman salami teras mandi.
Catetan: Warna nyata item ieu bakal rada béda ti gambar anu dipidangkeun dina situs wéb anu disababkeun ku seueur faktor sapertos kecerahan monitor sareng cahaya caang anjeun
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 13
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
N
N.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.