Lengan Panjang Kontras Plaid Kaos Lalaki Katun-fit

$45.99 harga biasa $68.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas
  • Pamandangan anu berlaku: Sapopoé
  • Jenis kaos: Kaos Kasual
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Gaya: Smart Kasual
  • Usum lumaku: Spring & Autumn
  • Kerah: kerah kuadrat
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Tipe Barang: Kaos
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Génder: Lalaki
  • Nomer modél: CZ073
  • Type lawon: Broadcloth
  • Pola Tipe: Plaid
  • Kantong Dada: Teu aya
  • Lawon: Katun 100%
  • Ngaran: Kaos Lalaki Katun-kirang

Ukuran Bagan:

Catetan: Bédana warna tiasa disababkeun ku sababaraha alesan sanés sapertos ngagambarkeun warna dina monitor, lampu, latar tukang sareng sajabana normalna, ukuran kaos kedah langkung ageung tibatan ukuran awak anjeun. anjeun tiasa mariksa kaos biasa anjeun. upami dada anjeun 100cm, kami nyarankeun anjeun milih kaos nganggo 104cm atanapi 108cm. 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 78
78%
(61)
22%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LK

kualitas alus

T
TC

Nuhun woopshop kanggo pangiriman gancang

D
DW

Salaku Pedaran, hatur nuhun

S
SP

Kaos geulis pisan, dinikmati.

D
DW

Lengan Panjang Kontras Plaid Kaos Lalaki Katun-fit

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.