Mewah Stainless Steel Kuarsa Watch Kanggo Lalaki

$37.99 harga biasa $377.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Panjang Band: 22cm
  • style: Pantun & kasual
  • gerakan: quartz
  • Résistansi cai Jerona: 3Bar
  • Type jepitan: Push Button Hidden jepitan
  • Bahan Case: Beusi sténless
  • Case ketebalan: 13mm
  • Dipencét Jandela Bahan Type: Hardlex
  • Item Type: quartz Wristwatches
  • Bahan Box & Kasus: keretas
  • Band Bahan Type: Beusi sténless
  • Dipencét diaméterna: 44mm
  • Number Model: L768943
  • Band Width: 22mm
  • Bisi Wangun: buleud
  • fitur: Eureun Lalajo,Tahanan kejutan,Bercahaya,Tanggal Otomatis,Chronograf, Kalénder Lengkep, Tahan cai,Ngojay,Leungeun Luminous
  • Kuarsa-jam: Bisnis Watch
  • bahan: Beusi sténless
  • Pita baja biru pinuh emas kalayan kasus emas. Ieu mangrupikeun jam sareng hiburan luang. Kalayan chronograph, almenak otomatis, anti cai, shockproof, luminous sareng fungsi-fungsi anu sanésna; cocog pikeun sadaya kaayaan.
  • Gerakan: Gerak Kuartika Time Module (dilakukeun di Jepang), perjalanan anu akurat, 2 taun kahirupan layanan
  • Anti cai 3ATM / 30M (ngarojong pancuran cai tiis sareng ngojay, henteu ngoperasikeun jam jero cai, henteu ngadukung cai panas);
  • Baja tahan karat: tong hariwang ngeunaan karat, luntur, Entong hariwang sabuk baja bakal ngeruk leungeun anjeun, anti shock, anti serelek, anti gores.

Harita customer

Dumasar pedaran 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan