Magic Anti dieunakeun Car Dashboard caket Silicone gél Pad Holder Mat

$2.00
Type: Dina $ 9.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Type bahan: plastik
  • Unit Tipe: potongan
  • Ukuran: 13.7 * 7.7cm
  • Bahan: Silicone
  • Warna: Hideung
  • rojongan: Kanggo dasbor Mobil, kaca
  • Beurat net: 14.4g
  • Buktos skid ieu anu sering dianggo dina mobil
  • Anjeun tiasa nempatkeun konci, kacamata anjeun, telepon sélulér, rokok, koin sareng barang anu ngagurat dina éta pikeun nyegah éta ngageser nalika anjeun nyetir.
  • Henteu kedah napel atanapi magnet diperyogikeun sareng disimpen dina mobil, treuk, SUV, kapal atanapi kapal terbang
  • Daun euweuh tanda
  • Anu tiasa dianggo deui sareng tiasa dikumbah upami janten kotor.
  • Pakét kalebet: 1 pcs Anti Slip Pad Mat

Harita customer

Dumasar pedaran 10 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 10
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
T.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
V
V.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan