Cocog jeung kulawarga Busana Setél Calana Active Jeung Lambang

$44.86 harga biasa $72.36

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • style:mode
  • Panjang Leungeun Baju:pinuh
  • Item Type:susunan
  • nyocogkeun:Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • bahan:kapas
  • Pola Tipe:geometric
  • Item Type:susunan
  • Panjang Leungeun Baju:pinuh
Ukuran Bagan:
bahan katun 95%
Punten tuturkeun méja ukuran ieu mantel calana panjang
awewe atawa lalaki ukuran panjang (CM) payudara (CM) taktak (CM) leungeun baju (CM) panjang (CM) hip (CM)
bapa L 67 104 45 61 99 100
XL 70 110 47 63 102 104
XXL 73 116 49 65 105 108
mom M 61 96 39 60 96 96
L 63 100 40.5 61.5 99 100
XL 65 104 42 63 102 104
nak 100, 3T / 4T 39 68 28 36 57 70
110, 4T / 5T 42 71 29 38 61 73
120, 6T / 7T 45 74 30 40 65 76
130, 8T / 9T 49 78 32 42 70 80
140, 9T / 10T 53 82 34 44 75 84
150, 10T / 11T 56 86 36 46 80 88
Catetan: bédana warna anu diidinan pikeun épék cahaya, sareng méja ukuran, tiasa aya 1 inci nyimpang

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.F.
Ulasan pelanggan