Mini keran Ketok Cai Beresih nyucikeun Filter Karbon

$6.60
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Paké: Kasohor-Dipasang
  • Mesin perawatan cai Jenis: Saring-saringan
  • Type: Karbon karbon diaktipkeun
  • Ngamurnikeun Posisi: Purwakilan Terminal
  • warna: hejo
  • fungsi: Ngeunaan Inuman
  • sertifikasi: CE
  • instalasi: Pamasangan Cai Pipa Tiis
  • fungsi: Ngeunaan Inuman
  • Kakuatan (W): NO
  • Syarat-syarat kualitas cai: Cai Munisipalitas
  • Ngamurnikeun Posisi: Purwakilan Terminal
  • Bahan: Diaktipkeun karbon, Kalsium sulit, Zeolite, PVA nonwovens
  • Ukuran: Cocog pikeun 16-19mm / 21-23mm diaméter Faucet
Kumaha carana make:
  • Ngabersihan keran sareng kakuatan kantong anu fleksibel.
Catetan:
  • Punten nyingkahan nganggo cai panas kanggo lila. Di handap ieu 50 ℃ disarankeun.
  • Mimiti ngagunakeun, sabab karbon, cai hideung bakal turun ti dinya. Saatos ngantepkeun cai 5-10 detik, teras tiasa jalan saé.
  • Lifespan: Dumasar kana kualitas cai, bulan 1-2 normal pikeun dianggo sapopoé.

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
D.
Ulasan pelanggan