Mini Kulit Genuine Men Dompet Mit Free Engraving

$36.99 harga biasa $68.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: Kulit Asli
  • Number Model: BP829-Kopi-M
  • interior: Panahan Poto, Zipper Dalaman Zipper, Tihang Zipper,Kantong Duit,Kompartemen Dalam Negeri, Kantong Slot Dalam, Catetan Kompartemen, Holder kartu
  • Dompét Panjang: pendek
  • Item Width: 9.5 cm
  • gender: lalaki
  • Item Beurat: 0.1 kg
  • Pinding Bahan: Kulit Asli
  • Item Panjang: 19.5cm
  • Item Type: dompet
  • Item Jangkungna: 2cm
  • Komposisi bahan: Kulit Asli
  • Jenis Tutup: Zipper
  • dompet: baku dompet
  • Pola Tipe: padet
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • style: mode
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 10
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
L.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
O
O.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104603