Mini stainless steel Manual Kopi coét

$96.99 harga biasa $138.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tombol pangaturan coét C2 parantos ditingkatkeun janten bahan logam. Timemore ngagantikeun cinyusu dina jero kelompok burr. Ngagantian cinyusu ieu teu aya pangaruhna dina ngagiling efisiensi sareng konsistensi ketebalan bubuk kopi
  • Nami Produk: Waktos langkung Chestnut C2 Coffee Grinder
  • Ukuran: Body147mm x52mm,
  • Nanganan 159mm
  • Beurat: 430g
  • Warna: Bodas / Hideung / Beureum / Biru

FAQ:

  • P: Naha kasar atra henteu rata dumadakan?
  • A: Mimiti, pastikeun tutup luhurna di luhur bantalanana sempit. Upami leupas, cobian puterkeun anti jarum jam dugi ka ketat. Upami éta henteu direngsekeun, ngahubungi kami pikeun pitulung langkung seueur.
  • P: Naha skala panganteur teuing leupas pikeun nyaluyukeun kasarna?
  • A: Kusabab cinyusu atanapi burrs nyangkut. Coba pikeun nahan awak sareng kocok gagangna sakedik dugi anjeun ngadangu pencét, anu hartosna cinyusu atanapi burrs leupas. Upami henteu, cobian buka konci tutupna di luhur bantalan sareng candak burr sadayana. Ngabersihan set burr sareng masangna. Kami moal nanggungjawaban upami pelanggan nentang béwara ieu di luhur.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 79
91%
(72)
9%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CR

Sadayana henteu kunanaon, alat-alat pabrik, grinding seragam, tracker dilacak langkung laun tibatan coét kopi kagungan waktos kanggo indit. Pangiriman kirang ti dua minggu (Ukraina, Kharkov) Abdi nyarankeun ka sadayana.

F
FA

Bungkus gaya, bahan, robot.

A
AG

Pabrik alus teuing kalayan peunteun tapi henteu cocog pikeun espresso

H
HH

Éta sumping dina dinten anu parantos ditangtoskeun, kualitasna saé pisan, Melet sakumaha anu dipikahoyong, pikeun espresso sampurna

C
CK

Produk unggulan. Pangiriman dipimpin 16 dinten. Pohara wareg ku finish jeung grinding. Super nyarankeun!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.