Kantong Travel Kamampanan Multifunction Air Tasikmalaya

$48.99 harga biasa $97.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: Oxford
  • Gaduh Drawbars: teu
  • kasempetan: sasakabeh bisa
  • Item Width: 29inch
  • Item Type: Tas lalampahan
  • Item Panjang: 53inch
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Kantong Travel: Duffle Travel
  • Item Beurat: 1.3kg
  • Number Model: O-0305
  • teu karasa: hipu
  • style: mode
  • Komposisi bahan: poliéster
  • Item Jangkungna: 27inch
  • Pola Tipe: padet
  • Nyocogkeun pikeun: Lalaki, Awéwé, Siswa, Budak, Budak, Lalaki, Awéwé, Awéwé
  • Kajadian pikeun Kado: Souvenir, Pariwisata, Pariwara, Pangantenan, Kauntungan Pakaryan, Séjén
  • Type: Kantong / Tasikmalaya / Kantong Baktang / Kantong Perjalanan / Bag Bag / Kantong
  • Item Nami: Kantong Travel Kamampuan Multifunction
  • Seueur Gaya: Pantun, Kasual, Kantong Perjalanan Éropa sareng Amérika
  • Fitur: Kamampuhan ageung, ageung, anti cai, kantong perjalanan anu panolak cai
  • warna: Hideung, Gray
  • ukuran: 27x29x53cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 10
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
G.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876