Panyimpenan Self Adhesive Storage Gantung Kait

$14.99 harga biasa $20.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah modél: 51218
  • Gaya: Rak Panyimpenan Dapur Perekat Diri
  • Jenis instalasi: Jenis témbok dipasang
  • Klasifikasi: Rak Non-tilepan
  • Pamakean: Sundries
  • No Tiers: Bujang
  • Jenis: Panyekel & Rak Panyimpenan
  • Spasi anu tiasa diterapkeun: Dapur
  • Ukuran: M
  • Bahan: Plastik
  • Type palastik: PP
  • Fitur: Eco-Friendly, bisi
  • Ngaran produk: Rak Panyimpenan Dapur Perekat Diri
  • Gampang kanggo pasang
  • Henteu kedah dibor, kantun kupas lapisan pelindung dina tonggong sareng pasang dina posisi anu dipikahoyong (kedah permukaan lemes, sapertos ubin keramik, permukaan logam, gelas, sareng sajabana)
  • Fungsional sareng Modern
  • Pilari Pakem panjang anu diperpanjang, ditungtungan make lentur anu sampurna, kait gaya, geulis sareng modis, cocog sareng hiasan bumi anu dirancang modern ieu. Karat sareng tahan korosi kanggo kamar anjeun, kamar mandi, dapur, sareng kantor.
  • Lebar Aplikasi
  • Kait panghadéna pikeun piyama, jaket, jas, jubah mandi, anduk mandi, anduk, topi, syal, konci, dompét, sendok sup, spatula, loofah.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 104
95%
(99)
5%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MC

Éta alit teuing kanggo nyepeng kertas anduk, nanging sadayana henteu kunanaon

O
OM

Murah kanggo ikrar kanggo masihan oke oke. Awét Abdi resep pisan.

E
EO

alus

R
Urang Sunda

Pesenan sumping gancang kualitasna saé

C
CF

Aranjeunna saé, kalayan ukuran anu saé pisan sanaos ku ukuran anu kuring pikir kuring bakal tahan langkung beurat, cobian ku tikar mandi ageung sareng angkat beuratna, tapi pikeun hal-hal anu langkung alit upami éta pantes.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.