Alam Lidah Vera gél Smoothing Uap Cream ngalereskeun Ngaleungitkeun busung lapar

$12.54

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Paké: beungeut
  • Item Type: krim
  • fitur: Moisturizing
  • gender: Unisex
  • Number Model:060323
  • bahan: Gél lidah buaya
  • Net WT:160ml
Description:
Cai ngandung anu langkung sugih, langkung nyaman, langkung beueus
Kamampuh: 160ml
Éfisién: Ladang organik mastikeun yén 92% tina pertanian Aloe Vera, pikeun nyanghareupan kulit anu sénsitip garing pisan, nambihan lembab sareng tenang gaduh hasil anu saé.
Anu beunghar gizi anu ngandung vitamin, beunghar mineral, tembus kulit opat kali tina cai, réplén gancang, sareng tenang.
Usum panas dina kulkas kulkas sateuacan dianggo ogé pikeun ngaleungitkeun efek busung.
  • Beungeut, awak, sukuna, panangan sareng kulit sanés-sanés garing, matuh sinar panonpoé tiasa dianggo pikeun merangsang tempat éta.
  • Gelatinous, caian seger, nyegerkeun usum panas dianggo langkung seueur sareng moister.
  • Henteu tékstur lengket.
  • Ku sertifikasi organik CCOF, 100% bahan non-polutan alami.

Harita customer

Dumasar pedaran 12 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 12
100%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
I.G.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
T
TS
Ulasan pelanggan
Y
Y.R.
Ulasan pelanggan
I
IA
Ulasan pelanggan