NAVIFORCE quartz arloji steel Steel

$32.38 harga biasa $64.76

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
item specifics
  • Ngaran Brand:NAVIFORCE
  • Item Type:quartz Wristwatches
  • Bahan Case:Beusi sténless
  • Dipencét Jandela Bahan Type:Hardlex
  • Résistansi cai Jerona:3Bar
  • gerakan:quartz
  • Dipencét diaméterna:1.3 mm
  • Type jepitan:hook ngaitkeun
  • Bahan Box & Kasus:Taya pakét
  • gender:lalaki
  • style:Pantun & kasual
  • fitur:Manten tahan, Cai tahan
  • Band Bahan Type:Beusi sténless
  • Bisi Wangun:buleud
  • Panjang Band:23.5 cm
  • Band Width:21 mm
  • Case ketebalan:13 mm
  • Number Model:NF9052
  • warna:Hideung / Bodas
  • fitur:Tali Steel Stainless / Fungsi Tanggal
  • Tahan cai:30M Waterproof sanés pikeun nyilem
  • Résistansi cai Jerona:30 m
  • Type jepitan:Aman Buckle Aman
  • Item Type:Wristwatches
  • Dipencét Bahan Tipe:Beusi sténless
  • kaayaan:Énggal nganggo tag
  • Dipencét Témbongkeun:analog
gambaran
  • 100% Anyar nganggo tag sareng desain berkualitas tinggi Militer Militer desain jam tangan Pria tahan Cai (Ngumbah Tangan)
  • Tanggal sareng Jam nampilkeun Band Kulit Anu Langkung Berkualitas
spésifikasi
  • Bahan Kasus: Diaméter Kasus Baja stainless: 49 mm Kandel Kasus: 13mm Bahan Band: Kulit Band Panjang: 245mm (Cse Kalebet) Lebar Band: 24mm Beurat: 85g
Naon Anu Kalebet
  • 100% NAVIFORCE merk anyar 1 x Rékréasi Tentara desain militér jam tangan Pria
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 11
82%
(9)
18%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
BB
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.