Pareum Taktak Jalan Short Sleeved Bulu Daun dicitak Strapless Leupas kaos oblong

$14.58

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Item Type: tops
  • Type tops: tees
  • gender: awewe
  • style: mode
  • kerah: O-beuheung
  • Type lawon: Broadcloth
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • Pola Tipe: nyitak
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Pakean Panjang: biasa
  • Leungeun baju Style: biasa
  • bahan: poliéster
  • gambar: dicitak
  • leungeun baju: pendek
  • Type: tipe leupas
  • beuheung: O-beuheung
  • warna: Kulawu, Beureum, Héjo Héjo, Mawar Beureum
  • ukuran: S, M, L, XL
Ukuran Bagan:

Harita customer

Dumasar pedaran 23 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 23
91%
(21)
9%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
V
SKK
Ulasan pelanggan
N
NS
Ulasan pelanggan
S
SP
Ulasan pelanggan
Z
Z.Z.
Ulasan pelanggan