Pareum Taktak Jalan Slash beuheung panjang leungeun baju belang Yuyun Vintage blus

$19.84 harga biasa $36.07

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: awewe
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • style: sederhana
  • Pola Tipe: belang
  • Type lawon: Broadcloth
  • bahan: Katun, poliéster
  • Number Model: pareum blus taktak
  • Hiasan: kancing
  • Pakean Panjang: biasa
  • kerah: Beuheung Slash
  • Leungeun baju Style: biasa
  • This striped shirt featuring off the shoulder silhouette and long sleeves styling are an absolute essential for any girl's wardrobe. It will make you look fashionable and cool.
  • Ukuran: S (US2 UK6 EU32) / M (US4 UK8 EU34) / L (US6 UK10 EU36) / XL (US8 UK12 EU38) (opsional)
  • Warna: Gelap Biru, Langit Biru
  • Beurat: approx. 170-200g / 6.0-7.1oz
  • Package List: 1 * Women's Shirt
Fitur:
  • Kaos belang awéwé, didamel tina lawon hipu.
  • Seret nyitak sadaya sareng mareuman siluét taktak.
  • Lengan panjang kalayan cuffs kancing sareng regu sisip taktak.
  • Tombol turun placket sareng hem melengkung.
  • Motong sareng pas nu biasa.
Ukuran Bagan:
  • Gaya 1: Dark Blue
Ukuran Asian S M L XL XXL XXXL
eur 32 34 36 38 40 42
AS, CA 2 4 6 8 10 12
UK 6 8 10 12 14 16
Baju ukuran di cm / inci
Bust 88cm 34.6 " 92cm 36.2 " 96cm 37.8 " 100cm 39.4 " - - - -
Panjang Leungeun Baju 60cm 23.6 " 61cm 24.0 " 62cm 24.4 " 63cm 24.8 " - - - -
pakean Panjang 60cm 23.6 " 61cm 24.0 " 62cm 24.4 " 63cm 24.8 " - - - -
  • Gaya 2: Langit Biru

Harita customer

Dumasar pedaran 18 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 18
94%
(17)
6%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AB
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
E
ES
Ulasan pelanggan
M
MS
Ulasan pelanggan
O
ATAWA
Ulasan pelanggan