One Piece Backless Dicitak Palang String Baju Renang Awéwé

$21.99 harga biasa $35.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Spandex
  • Génder: Awewe
  • Pola Tipe: Print
  • Tipe Barang: One Piece
  • Jenis Olahraga: Ngojay
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Model Number: JY8902
  • Color: Black, White, Yellow, Blue
  • Design: High Cut One Piece Swimsuit
  • Style: Folk Style National Style Gypsy
  • Decoration: String
  • With Padded: Yes

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 24
83%
(20)
17%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AS

very nice, fast shipping. thanks

A
AL

One Piece Backless Dicitak Palang String Baju Renang Awéwé

R
RD

Same as the photo there is a closure in the back rather satisfied

R
RO

Beautiful too!

K
KB

Encantada con el producto y con el vendedor

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)