Buka Balik Inten Rumbai Lampu Blue Denim Jaket Pikeun Awéwé

$42.99 harga biasa $70.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Usum: Spring / Autumn / Winter
  • Pakean Panjang: Short
  • Jenis: Lega-lega
  • Génder: Awewe
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Kerah: Kerah turun-handap
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Tipe Barang: Outerwear & Coats
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Gaya Lengan: Lengan lantern
  • Jumlah modél: 67834
  • Ketebalan: Standar
  • Hooded: Henteu
  • Tipe Outer: Jaket
  • Hiasan: Rumbai
  • Pola Tipe: padet
  • Kasempetan: Klub / Pesta / Kawinan / Selebritis Atang / Cocktail / Karpét Beureum / Acara

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 105
88%
(92)
9%
(9)
4%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
D
DH

Jaketna gumbira! Rhinestones murah, tapi anjeun tiasa ngagantikeun sareng anjeun ka hareup. Jeans sorangan saé. Abdi angkat sareng ngalelep)

Y
YM

Produk hébat dina sagala cara. Hatur nuhun pisan!

T
TW

Ngan ukur jaket calik, mésérna bungah pisan, hatur nuhun kana woopshop, sadaya batu karikil aya dina tempatna

P
PZ

Buka Balik Inten Rumbai Lampu Blue Denim Jaket Pikeun Awéwé

S
SG

Jaket geulis

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125270
95%
(118619)
5%
(5944)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)