Saragam outfits Siapkeun Sakola kulawarga Baju

$50.67 harga biasa $57.58

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Item Type:susunan
  • bahan:kapas
  • Pola Tipe:Patchwork
  • style:aktip
  • Panjang Leungeun Baju:pendek
  • nyocogkeun:Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pikeun urang:Family Pack
  • Main lawon komposisi:kapas
  • lawon:Kapas dicampur
nak Ukuran
ukuran ukuran AS panjang Bust leungeun baju calana Panjang bujur
100 4T 41 65 14 39 64
110 5T 44 68 15 41.5 68
120 6T 47 72 16 44 72
130 7T 50 76 17 46.5 76
140 8T 53 80 18 49 80
150 9-10T 56 84 19 51.5 84
Ukuran Ibu
ukuran ukuran AS panjang Bust leungeun baju calana Panjang bujur
S 2 59 86 19 59 88
M 4 60.5 90 19.5 60 92
L 6 62 94 20 61 96
XL 8 63.5 98 20.5 62 100
Pa Ukuran
ukuran ukuran AS panjang Bust leungeun baju calana Panjang bujur
L 4 66.5 104 19.5 65 100
XL 6 68 108 20 66 104
XXL 8 69.5 112 20.5 67 108
3XL 10 71 116 21 68 112

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)