Patchwork Push Up Sports Hideung Awéwé Kutang

$16.99 harga biasa $33.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gambar cabul: No.
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Gaya Kutang: One-Piece
  • Bahan: poliéster, Spandex
  • Génder: Awewe
  • Panutupanana Tipe: Euweuh
  • Gaya: Sapopoé
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Tali Tali: Tali Teu Disaluyukeun
  • Jenis Barang: Bras
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Wangun Piala: Piala Pinuh

Ukuran Bagan:

ukuran Rus Bust (Regangan) panjang
CM inci CM inci
S / 69-79 27-31 33 13.0
M / 73-83 28-37 33.5 13.2
L / 77-87 30-34 34 13.4
XL / 81-91 31-35 34 13.4

2XL

/ 85-95 33-37 34 13.4

 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 54
94%
(51)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SM

Barangna alus pisan, daun budak awéwé kuring resep pisan, pas pisan

L
sedengkeun

Top anu saé pikeun legging olahraga anu parantos disesuaikan, ayeuna iket. Ukuran L saé pikeun volume 85 cm "dina"

D
Entong

Sacara prinsip, sapertos dina poto., Urang bakal ningali kumaha karéta na!

G
GK

Abdi resep pisan. Lawonna elastis. Tétéla kuring henteu terang 6 padamaran. Jahitan katingali teguh sareng réngsé. Detil kaén ngagurilap saé pisan di payun sareng tukang disebrangan.

D
DE

Rychlá asilka. Velikost v pohodě, materiál je v pohodě Jsem spokojená, vršek Bych Mohla mít Kousek větší, tapi volba kuring. Materialove super a vypadá éta épéktivně

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)