Patchwork Stand Collar A-Line Sashes Pakéan Hideung

$26.99 harga biasa $46.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • bahan: Katun, Poliéster,PU
  • Number Model: JG3-8824
  • Hiasan: Sashes
  • usum: Usum tiris, Autumn, Spring
  • Waistline: asli
  • style: panenan taun
  • Silhouette: A-Line
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pola Tipe: padet
  • gender: awewe
  • Neckline: Mandarin kerah
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Dresses Panjang: Dengkul-Panjang
Ukuran Bagan:

ukuran

S / cm

M / cm

L / cm

XL / cm XXL / cm

Rus

42

44

46

48 50

US

4-6

8

10

12 14

UK

8

10

12

14 16

AU

8

10

12

14 16

EU

34-36

38-40

42

44 46

Bust

kotak

88

92

96

100 104

nyarankeun

84-86

86-90

90-94

94-98 98-102

cangkeng

kotak

84

88

92

96 100

nyarankeun

bujur

kotak

nyarankeun

leungeun baju

Cuff

-

-

-

- -

Sash Panjang

-

-

-

- -

panjang

102

103

104

105 106
Catetan: Punten mastikeun tuturkeun ukuran pikeun milih ukuranana. Entong pilih langsung sesuai kana kabiasaan anjeun. Ukuranna tiasa ngagaduhan 2-3cm béda kusabab pangukuran manual. Punten Catet nalika anjeun ngukur. Saran ngumbah cai cai tiis. Éta tiasa ngabantosan barang tetep bentukna.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
P
P.
Ulasan pelanggan
N
N.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.