Pribadi Ragam Surat Husus Ranté Kalung Pendant

$14.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Logam: Stainless Steel
  • Jenis anu Disaluyukeun: Nami
  • Jenis Kalung: Kalung Pendant
  • Gender: Unisex
  • Bahan: Metal
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • Ukuran Pendant: 2-6cm
  • Rupa atanapi Pantun: Pantun
  • Fungsi: Mood Tracker
  • Jenis Chain: Link Chain
  • Tipe Barang: Kalung Khusus
  • Nomer modél: DZK-00041
  • Gaya: Trendi
  • Wangun \ pola: Surat
  • Warna: Warna emas, warna pérak, warna emas mawar
  • Kajadian: ulang taun, papacangan, kado, pesta, kawinan, ulang taun, sakola
  • Gaya: Pantun / disesuaikan / dipersonalisasi
  • Beurat: Ngeunaan 10g
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 78
99%
(77)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CF

Saé pisan

P
PQ

Bener pisan! Sigana mah nyarankeun, kuring bakal tetep ngahasilkeun oksidasi produk

L
LL

Saé pisan sapertos anu kuring pikahoyong

K
KB

Kuring salawasna mesen ngabentuk aranjeunna sareng kuring resep kana pangiriman sareng dikintunkeun langkung gancang 3/4 minggu

M
BAPA

Muy satisfecha, entrega rapida muy bonito eksakamente como se muestra, lo recomiendo

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.