Ditambah Ukuran Langsing Langsing PU Kulit Jaket Motosikal Lalaki

$50.99 harga biasa $78.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • gender: lalaki
  • ketebalan: standar
  • Hooded: teu
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • bahan: PU
  • Number Model: SA591
  • Type: ramping
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • style: sederhana
  • Pola Tipe: padet
  • kerah: ngadeg
  • Type lawon: batik
  • Bagian pisah: teu sahiji bae
  • Pinding Bahan: poliéster
  • Pakean Panjang: biasa
  • Hiasan: kantong
  • Type Outerwear: Kulit & Suede
  • Ukuran Asian: XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
  • usum: Usum tiris, Spring, Autumn
  • warna: Kulawu, koneng, biru biru
  • fitur: Pantun angin PU Lalaki Jaket Kulit motor

Ukuran Bagan:

SIZE BUBUKA

pilihan Bust taktak leungeun baju top Panjang
XL 104 cm (40.9 inci) 46 cm (18.1 inci) 62 cm (24.4 inci) 64 cm (25.2 inci)
2XL 108 cm (42.5 inci) 47 cm (18.5 inci) 63 cm (24.8 inci) 66 cm (26 inci)
3XL 112 cm (44.1 inci) 48 cm (19.9 inci) 64 cm (25.2 inci) 68 cm (26.8 inci)
4XL 118 cm (46.5 inci) 50 cm (19.7 inci) 67 cm (26.4 inci) 70 cm (27.6 inci)
5XL 124 cm (48.8 inci) 51 cm (20.1 inci) 70 cm (27.6 inci) 72 cm (28.3 inci)
6XL 128 cm (50.4 inci) 52.5 cm (20.7 inci) 72 cm (28.3 inci) 74 cm (29.1 inci)
7XL 134 cm (52.8 inci) 54 cm (21.3 inci) 73 cm (28.7 inci) 78 cm (30.7 inci)
Catetan: Kami nganggo ukuran Asia, biasana 2 ~ ukuran 3 langkung alit tibatan ukuran US / Éropa. Aya bédana 1-3 cm kusabab ukuran manual.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 7
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
H.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Y
Y.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.