Tutunjuk Toe Spike Heels Asli Kulit Sapi Pompa Awéwé

$60.99 harga biasa $75.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe Pompa: Dasar
  • Jenis keuneung: Heels Spike
  • Bahan luhur: Kulit Asli
  • Tipe Kulit Asli Asli: Kulit Sapi
  • Jangkungna keuneung: Tinggi (5cm-8cm)
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Gaya: Pantun
  • is_handmade: Leres
  • Unsur Pantun: T-dihijikeun
  • Bahan Insole: Domba
  • Kasempetan: Kantor & Karir
  • Bahan pinding: Kulit Asli
  • Lapisan-Kulit Asli Tipe: Domba
  • Usum: Musim / Guguran
  • Toe Wangun: toe adzab
  • Bahan Outsole: Karét
  • Tipe Barang: Pompa
  • Jumlah modél: 19159
  • Jenis Tutup: Slip-On
  • Kalayan Platform: Leres
  • Jangkungna Platform: 0-3cm
  • Génder: Awewe
  • Ukuran: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Ukuran Bagan:

635447861933542352

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 51
88%
(45)
12%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
EK

Kualitas Anu Saé, pas pisan, saé pisan, disarankeun, hatur nuhun!

A
AB

Suku kuring 25,5cm tapi ukuranana saluyu teuing. Ukuran pesenan 26 sareng ieu rada leupas tapi upami sanés pas pisan.

M
MV

Dina dampal suku 24,5 ukuran 38 duduk hungkul, sakedik dina keuneung pencét, tapi éta dibawa sareng éta bakal saé. Langkung ageung bakal ageung. Éta katingalina sapertos dina gambar. Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta sisi na katingalina ageung sapertos ski, kalayan baju henteu pikaresepeun pisan dina sisi tampilan dina suku anu ipis, tapi nganggo jeans gratis. Dina sampéan 24,5 ukuran 38 pikasieuneun teu genah leumpang. Anjeun nangtung, anjeun dumuk sapertos ukuran normal, tapi leumpang sapanjang jalan sareng naros. Pisan tangguh éta kanyataanna. Digosok Masoleum. Maké teu mungkin

G
GG

The sapatu anu tiis. Dina 23 cm dipesen 36 ukuran. Éta leutik

C
CH

Sapatu tiis. genah, lemes. dina rr suku 25. 5 cm 41 sumping. pangiriman 2 minggu ka Moskow. Nyarankeun

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!