Polka Dot kulawarga Style Kapas kaos oblong

$18.90 harga biasa $23.04

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Pola Tipe:Polka dot
  • style:sederhana
  • bahan:kapas
  • Item Type:Kaos
  • Panjang Leungeun Baju:pendek
  • Jenderal 1:mojang
  • Jenderal 2:Ibu
Ukuran Bagan (cm):
mojang Tag Ukuran dada panjang Budak lalaki Tag Ukuran dada panjang
2 54 49 2 54 39
4 62 53 4 62 43
6 70 57 6 70 47
8 78 61 8 78 51
10 84 65 10 84 54
Ibu Tag Ukuran dada panjang bapa Tag Ukuran dada panjang
S 86 76 S 96 68
M 90 78 M 100 70
L 94 80 L 104 72
XL 98 82 XL 108 74
XXL 104 84 XXL 112 76
Panginget Friendly:
  • Hargana ngan ukur ukuran SUKU, HENTEU DENGAN KABAYAN KABEH!
  • Please check below "Size Chart" for measurement (unit: cm) ! It is manual measurement, maybe +/- 1-4cm tolerance!

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)