Polka Dot kulawarga Style Kapas kaos oblong

$18.90 harga biasa $23.04

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Pola Tipe:Polka dot
  • style:sederhana
  • bahan:kapas
  • Item Type:Kaos
  • Panjang Leungeun Baju:pendek
  • Jenderal 1:mojang
  • Jenderal 2:Ibu
Ukuran Bagan (cm):
mojang Tag Ukuran dada panjang Budak lalaki Tag Ukuran dada panjang
2 54 49 2 54 39
4 62 53 4 62 43
6 70 57 6 70 47
8 78 61 8 78 51
10 84 65 10 84 54
Ibu Tag Ukuran dada panjang bapa Tag Ukuran dada panjang
S 86 76 S 96 68
M 90 78 M 100 70
L 94 80 L 104 72
XL 98 82 XL 108 74
XXL 104 84 XXL 112 76
Panginget Friendly:
  • Hargana ngan ukur ukuran SUKU, HENTEU DENGAN KABAYAN KABEH!
  • Mangga parios di handap ieu "Ukuran Bagan" kanggo pangukuran (satuan: cm)! Éta pangukuran manual, meureun toleransi +/- 1-4cm!
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.