Portable 20W Fast Charging Baseus Éksternal Bank

$53.99 harga biasa $80.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Ngaran mérek: BASEUS
  • Jenis Batré: Batré Li-polimér
  • Fitur: Kabel diwangun, Tampilan Digital, Kalayan Lampu LED
  • Antarmuka Kaluaran: USB Ganda, USB-Tipe C
  • Sertifikasi: CE, RoHS, FCC
  • Input Interface: USB Type C, Micro USB
  • Bahan Cangkang: Plastik
  • Jenis: Bank Power portabel
  • Ngarojong Téhnologi Muatan Gancang: Biaya dua arah Gancang
  • Masukan Max: 20W
  • Kaluaran Max: PD 20W
  • Warna: Hideung / Bodas
  • Input Mikro: 5V / 2A, 9V / 2A
  • Input Tipe C: 5V / 3A, 9V / 2A
  • Tipe-C Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.5A
  • Kaluaran USB1 / USB2: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
  • Total Kaluaran: 5V / 3A Max
  • Kapasitas: 30000mAh / 3.7V (111Wh), 20000mAh / 3.7V (74Wh), 10000mAh / 3.7V (37Wh)
  • Kapasitas Dipeunteun: 30000mAh = 18000mAh, 20000mAh = 12000mAh, 10000mAh = 5800mAh
  • Fitur: ngecas Portabel, 30000mAh Power Bank, USB Power Bank, carjer portabel pikeun telepon sélulér, mini power bank, power bank 10000mAh power bank 10000mAh Charger, bank kakuatan LED pikeun telepon, bank kakuatan 30000 mah, portabel éksternal, Digital display PD power bank 10000/20000/30000 mAh Kanggo Samsung Huawei, power bank, power bank, power bank, kakuatan USB ganda, charger bank gancang charger gancang, power bank gancang ngecas, 20000mAh 10000mAh Power bank 20W PD Powerbank power bank
  • Cellphone Anu cocog: Kanggo iPhone 12 11 pro-Xs Max, Kanggo iPhone 12pro X 8 7 6 6s Plus 5 5s, Kanggo Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Kanggo Huawei p40 p30 pro, Kanggo Samsung S20 S10 Plus Note 10 9, Kanggo OnePlus 8 7 Pro, Kanggo POCO M3 X3 F3 Pro NFC, Kanggo Reamle 7, Kanggo UMIDIGI A9 A7

Baseus 10000mAh Power Bank PD 20W Portable Charger:

  • Kapasitas: 10000mAh / 3.7V 37Wh
  • Dipeunteun Kamampuh: 5800mAh
  • Laju Konversi Énergi: langkung ti 75%

input:

  • Input Mikro: 5V / 2A, 9V / 2A Max
  • Input Tipe C: 5V / 3A, 9V / 2A Max

kaluaran:

  • USB 1 & USB 2 Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max
  • Tipe C Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max
  • Total Kaluaran: 5V / 3A Max
  • Ukuran: 153mm x 68.8mm x 16.9mm
Baseus PD 20W Power Bank Kalayan LED Display 20000mAh:
  • Kapasitas: 20000mAh / 3.7V 74Wh
  • Dipeunteun Kamampuh: 12000mAh
  • Laju Konversi Énergi: langkung ti 75%

input:

  • Input Mikro: 5V / 2A, 9V / 2A Max
  • Input Tipe C: 5V / 3A, 9V / 2A Max

kaluaran:

  • USB 1 & USB 2 Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max
  • Tipe C Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A Max
  • Total Kaluaran: 5V / 3A Max
  • Ukuran: 153mm x 68.8mm x 29.5mm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 92
100%
(92)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CW

Kuring nyarankeun produk ieu pisan, dugi kana 3 dinten ka Walanda anu gancang gélo. Ngecas gancang mangrupikeun fitur anu saé sareng sacara umum cinta ka bank kakuatan ieu salaku panyimpenan anu ageung hartosna peryogi waktos lami pikeun ngeusi ulang sapinuhna

D
DC

Sumping ka Bélarus dina 34 dinten. Kualitas na pisan wareg! toko anu saé pisan gaul, bahkan diwartosan yén anjeunna sumping! Lacak dilacak! Abdi nyarankeun ka sadayana

E
EK

Pangiriman gancang dipesen 06.09.21 sareng kuring parantos 08.09.21

A
AB

Pangiriman ka Pyaterochka di Moskow dina tilu dinten. Siga sadayana henteu kunanaon.

G
GM

Barangna wareg. Dihaturkeun gancang. Nyarankeun.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.