Portabel muatan Solar Energy LED Baguna bohlam Lampu

$15.20 harga biasa $16.18

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Kakuatan Sumber: solar
  • style: moderen
  • Fitur: solar
  • sertifikasi: CQC, RoHS, CCC
  • Perlindungan Level: IP65
  • Voltaseu: 6V
  • pamakéan: kaayaan nu walurat
  • Jenis basa: E27
  • Sumber lampu: LED Bulbs
  • Ieu Bulbs Kaasup: nuhun
  • Nyaeta Dimmable: teu
  • Awak Bahan: plastik
  • Surya Cell Tipe: batre litium
  • jaminan: 5000hrs
  • Sadia Warna Light: Pengetahuan alam bodas
  • Luminous Flux: 130LM
Fitur:
  • Lampu surya gumantung ka tanaga surya, nu bersih, sajajalan jeung ramah-lingkungan.
  • Sistim nu utamana diwangun ku panel surya, sumber lampu, sarta batré.
  • Dina beurang, nalika aya cahaya panonpoe, panel surya bisa ngarobah éta tanaga surya ka énérgi listrik jeung nyimpen deui di batréna.
  • Idéal cahaya imah, kémping, goreng, bisa dipake, bacaan, darurat tur blackouts.
  • sumber kakuatan: panel Solar, ngecas home listrik.
  • Certifications: CE, Rose
instruksi:
  • kacaangan maksimum bohlam: 130LM.
  • Kapasitas batré litium: 850ma / 3.7V; cahaya terus efektip bohlam dicas pinuh: 5h
  • batréna bisa dicas pinuh ku panel photovoltaic handapeun hiji kaayaan cahya panonpoé kacukupan.
spésifikasi:
  • Panel fotovoltaik dipasang dina hateup atanapi tempat anu sinar panonpoé cekap, kawat di lebetkeun kana kamar, sareng colokan dipasang dina port kanggo ngecas (carjer 5 - 8V tiasa dianggo pikeun ngeusi batre ogé.)
  • bohlam teh muatanana bisa dipaké salaku lampu penerangan mobile.
  • Total Emitters: 12
  • Luminous Flux: 130LM
  • CCT / Panjang gelombang: 5500-6500K
  • Tegangan (V): DC 5V
  • Lifespan: 5000hrs
  • Fitur: Musim Panas Energy, Long kahirupan Harepan, Low kakuatan Konsumsi, Rechargeable
  • Fungsi: cahaya komérsial, Imah cahaya, Horticultural katerangan, outdoor cahaya
  • Sadia Warna Light: White Pengetahuan Alam
  • Sheathing Bahan: Plastik
  • Pakét beurat: 0.179 kg
  • Ukuran produk (L x W x H): 12.00 x 6.80 x 6.80 cm / 4.72 x 2.68 x 2.68 inci
  • Ukuran pakét (L x W x H): 13.00 x 7.00 x 7.00 cm / 5.12 x 2.76 x 2.76 inci
Eusi pakét:
  • 1 x bohlam Chargeable
  • 1 x 0.8w / 5v Solar Panel
  • 1 x 3.5Meter Nyambungkeun Line
Bantahan Kaamanan Produk: Kami henteu nampi tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun nyalahgunakeun ieu atanapi produk sanés. Sadaya produk kami diuji sacara éksténsif pikeun sasuai sareng standar QC anu ketat sareng ketat. Pikeun produk anu tangtu (mis. Cocooan, péso, jst.), Kami nyarankeun pangawasan anu pas sabab kami henteu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun nyalahgunakeun atanapi kacilakaan.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.