Portabel muatan Solar Energy LED Baguna bohlam Lampu

$15.20 harga biasa $16.18

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Kakuatan Sumber: solar
  • style: moderen
  • Fitur: solar
  • sertifikasi: CQC, RoHS, CCC
  • Perlindungan Level: IP65
  • Voltaseu: 6V
  • pamakéan: kaayaan nu walurat
  • Jenis basa: E27
  • Sumber lampu: LED Bulbs
  • Ieu Bulbs Kaasup: nuhun
  • Nyaeta Dimmable: teu
  • Awak Bahan: plastik
  • Surya Cell Tipe: batre litium
  • jaminan: 5000hrs
  • Sadia Warna Light: Pengetahuan alam bodas
  • Luminous Flux: 130LM
Fitur:
  • Lampu surya gumantung ka tanaga surya, nu bersih, sajajalan jeung ramah-lingkungan.
  • Sistim nu utamana diwangun ku panel surya, sumber lampu, sarta batré.
  • Dina beurang, nalika aya cahaya panonpoe, panel surya bisa ngarobah éta tanaga surya ka énérgi listrik jeung nyimpen deui di batréna.
  • Idéal cahaya imah, kémping, goreng, bisa dipake, bacaan, darurat tur blackouts.
  • sumber kakuatan: panel Solar, ngecas home listrik.
  • Certifications: CE, Rose
instruksi:
  • kacaangan maksimum bohlam: 130LM.
  • Kapasitas batré litium: 850ma / 3.7V; cahaya terus efektip bohlam dicas pinuh: 5h
  • batréna bisa dicas pinuh ku panel photovoltaic handapeun hiji kaayaan cahya panonpoé kacukupan.
spésifikasi:
  • The photovoltaic panel is fixed in the roof or a place with sufficient sunlight, the wire is introduced into a room, and the plug is plugged in the port for charging ( a 5 - 8V charger can be used for charging as well. )
  • bohlam teh muatanana bisa dipaké salaku lampu penerangan mobile.
  • Total Emitters: 12
  • Luminous Flux: 130LM
  • CCT / Panjang gelombang: 5500-6500K
  • Tegangan (V): DC 5V
  • Lifespan: 5000hrs
  • Fitur: Musim Panas Energy, Long kahirupan Harepan, Low kakuatan Konsumsi, Rechargeable
  • Fungsi: cahaya komérsial, Imah cahaya, Horticultural katerangan, outdoor cahaya
  • Sadia Warna Light: White Pengetahuan Alam
  • Sheathing Bahan: Plastik
  • Pakét beurat: 0.179 kg
  • Ukuran produk (L x W x H): 12.00 x 6.80 x 6.80 cm / 4.72 x 2.68 x 2.68 inci
  • Ukuran pakét (L x W x H): 13.00 x 7.00 x 7.00 cm / 5.12 x 2.76 x 2.76 inci
Eusi pakét:
  • 1 x bohlam Chargeable
  • 1 x 0.8w / 5v Solar Panel
  • 1 x 3.5Meter Nyambungkeun Line
Product Safety Disclaimer: We do not accept any responsibility or liability for misuse of this or any other product. All our products are extensively tested to comply with rigorous and strict QC standards. For certain products (e.g. toys, knives, etc.), we recommend proper supervision as we cannot be held liable for misuse or accidents.

Harita customer

Dumasar pedaran 6 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan