Magnetic Portabel Pikeun Apple iWatch Wireless Charger

$17.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Layar tampilan: No.
  • Muatan gancang: Henteu
  • Jenis: USB
  • Muatan calakan: Leres 
  • Sertifikasi: FCC, RoHS, CE
  • Jumlah modél: 54231
  • Ngaran: Wireless Charger pikeun Apple Watch Series 
  • Antarmuka Kaluaran: Kaluaran USB
  • Anggo: Ngecas Nirkabel
  • Warna: Bodas, Hideung
  • Bahan: Plastik
  • Input: 5V / 1.0A Max
  • Kaluaran: 5V 400MA
  • Colokkeun: Micro USB
  • Antarmuka Kaluaran: Nirkabel
  • Fitur: Kanggo Apple Watch Wireless Charger
  • Gaya: nganggo 1000mAh / sareng 5200mAh / Tanpa batré bawaan
  • Kapasitas: 1000mAh / 5200mAh
  • Ukuran produk: 15 x 40 x 67 mm
  • Ukuran Pakét: 60 x 25 x 100 mm
  • Beurat produk: 39.5g
  • Pakét Beurat: 56.5g
  • Cocog sareng: Apple iwatch1, 2, 3, 4, 5, 6, SE
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 31
100%
(31)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
ND

Hal sumping gancang sareng saé nalika dianggo.

M
abdi

Ngecas smartwatch Apple ogé percanten tibatan beurat LED cahaya kakuatan suplai anu hebat ^^

D
DQ

Parsel datang gancang pisan kuring resep pisan, muatan vérsi 6 sampurna.

T
TM

Paréntah sumping ka Ukraina salami 2 minggu. Luyu sareng katerangan. Alus qulity.

D
DK

Carjer sigana kualitasna saé. Henteu 'karaos' mirah. Anjog gancang pisan ka Australia. Mah nuju 5200mAh

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.