Kantong Cai Lipat Non-Racun Portabel

$30.99 harga biasa $50.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah modél: 241307
  • Bahan: PE
  • Feature: Eco-Friendly, Folding, Stocked
  • Jenis: Buleud Panyimpenan & Tong
  • Momotan: 100 kg
  • Capacity: >65 Alpine sugar
  • Gaya: Éropa
  • Téknik: herang
  • Bentuk: Babak
  • Use: Water
  • Product: Water Storage Box, Folding shrink bucket Water Organizer, Folding shrink bucket
  • Warna: transparan
  • Size: 3L/5L/8L/10L/15L
  • Package includes: 1Pc x Folding Water shrink bucket
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)