Portabel Universal Multi-Fungsional vakum Debu Daddy Sikat cleaner kokotor remover

$10.50
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan Kepala sapu: PP
  • Bahan sapu tangan: plastik
  • Bahan Dustpan: PP
  • pamakéan: imah
  • Type: Leungeun Sikat sareng Dustpan
  • Number Model: N698520
  • Pakét: 1 Set / Brush + Universal Adapter
  • Ukuran: 3.94 x 3.94 x 1.97in
Klaim & Fitur:
  • Puluhan tabung nyeuseuran miniatur
  • Bisi ngurilingan objék leutik tanpa mindahkeun
  • Cocog kanggo lebu dina obyek rapuh
  • Ngahontal lebu anu henteu biasana anjeun tiasa ngahontal
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 7
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
Z
Z.
Ulasan pelanggan
G
G.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.