Portabel Universal Multi-Fungsional vakum Debu Daddy Sikat cleaner kokotor remover

$10.50
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan Kepala sapu: PP
  • Bahan sapu tangan: plastik
  • Bahan Dustpan: PP
  • pamakéan: imah
  • Type: Leungeun Sikat sareng Dustpan
  • Number Model: N698520
  • Pakét: 1 Set / Brush + Universal Adapter
  • Ukuran: 3.94 x 3.94 x 1.97in
Klaim & Fitur:
  • Puluhan tabung nyeuseuran miniatur
  • Bisi ngurilingan objék leutik tanpa mindahkeun
  • Cocog kanggo lebu dina obyek rapuh
  • Reaches dust you can't normally reach

Harita customer

Dumasar pedaran 7 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 7
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
Z
Z.
Ulasan pelanggan
G
G.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan