Panyebrangan Sabuk Kuda Ganjil

$19.99 harga biasa $37.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Item Panjang: 21cm
  • Type bahan: ABS + PPC
  • Item Type: Sabuk Kursi & Padding
  • Item Beurat: 0.35kg
  • Item Width: 10cm
  • Ngaran modél: YFAQD01
  • Éksternal sertifikasi Tés: ROHS
  • Kelir: Bkakurangan, Bodas, Héjo
  • Sabuk kursi panjang: ngeunaan 1.8 méter
  • Modél anu tiasa dilarapkeun: Universal pikeun sakabéh modél
  • Type: Wanoja Hamil Nyauré Sabuk Aman
  • Sertifikasi Uji éksternal: ROHS
  • Utiliti: kanyamanan sareng Kasalametan pikeun Ibu Bersibin, Belung Orok Pamanjol, Ibu Ngandungan Ibu
Fitur:
  • Pangaruh panyebaran: adjuster beubeur korsi anu diangkat ngamungkinkeun beubeur nyumput pingping tinimbang beuteung, ku kituna pangaruh dampak nyebar dina opat arah, sapertos taktak, sisi cangkéng, sareng ankle, sareng henteu pencét kana beuteung.
  • Gampang dipasang: Fix beubeur ngurilingan korsi kanggo sadinten kanggo namatkeun instalasi! Cara pamasangan saderhana sareng intuitif, saha waé anu gampang dipasang sareng ngahapus.
  • Desain anu lumayan: Ngan ukur mikirkeun fungsi produk éta sorangan; éta leutik sareng endah; teu ngeusian rohangan, tiasa sacara alami ngahijikeun sareng rohangan interior.
  • Tukang sabuk kursi ieu kanggo kakandungan cocog pisan sareng korsi. Nalika masang, nunggang, sareng angkat, moal aya sensasi awak asing; kurva manjangan maju moal ngagoré baju; éta ogé tiasa dianggo biasana nalika ngagem rok.
  • Jalma Terapan: Produk ieu cocog pikeun sadaya ibu hamil, maternity, bedah beuteung, bedah beuteung, beuteung gedé, beuteung bir sareng saterasna.
Kumaha Adjuster Sabuk Mobil Kasinggihan Urang:

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Beungkeut sabuk nabung ngajadikeun sabuk calik di peuntas, tibatan kana beuteung anu nyababkeun teu ngarareunah pikeun ngembang bulao. Hal ieu ngamungkinkeun supir hamil fokus dina nyetir, ogé nyababkeun panumpang hamil langkung saé sareng langkung aman. Beubeur korsi mobil anjeun masih tiasa dianggo sakumaha sakuduna dina kasus ieu.
Kauntungan tina Sabuk Kursi Bersibina:

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Adaptor sabuk mobil nyegah sabuk kendaraan tina tumpak kana bantalan orok anjeun pikeun ngabantosan ibu-ibu anu bakal dilahirkeun sareng orokna anu bakal lahir nalika perjalanan mobil. Anu sanés sapertos produk ngan ukur nempatkeun sabuk pengaman handap tapi tetep dina beuteung

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Seueur sapertos produk tiasa ngagaduhan tutup / bantal tina bantal korsi. Ieu tiasa mangaruhan fungsionalitas pemanasan korsi atanapi ventilasi korsi

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Gampang pisan éta henteu nyandak waktos tambahan pikeun ibu-ibu hamil unstrap sareng tali deui unggal-unggal nalika dina atanapi mareuman mobil. Ku alatan éta, adaptor sabuk korsi mobil hamil ieu langkung praktis pikeun dianggo sadidinten. Anjeun moal kedah ngabéngkokkeun sirah pikeun milarian cek kanggo diikat.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Tukang sabuk mobil dirancang pikeun awéwé 3 bulan kalebet kakandunganna dugi ka wanci ngalahirkeun orok.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Pikeun saha waé anu ngagaduhan operasi beuteung atanapi beuteung, bagian cesarean, éta tiasa ngabantosan ngarareunah sareng nyeri aman.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Upami anjeun sering ngalihkeun korsi / mobil, (sapertos ti supir ka panumpang, atanapi gaduh 2 mobil atanapi langkung), kami nyarankeun pikeun mésér dua dina hiji waktos, janten anjeun henteu kedah ngaleungitkeun & masang éta unggal waktos.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.