Panyebrangan Sabuk Kuda Ganjil

$19.99 harga biasa $37.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Item Panjang: 21cm
  • Type bahan: ABS + PPC
  • Item Type: Sabuk Kursi & Padding
  • Item Beurat: 0.35kg
  • Item Width: 10cm
  • Ngaran modél: YFAQD01
  • Éksternal sertifikasi Tés: ROHS
  • Kelir: Bkakurangan, Bodas, Héjo
  • Sabuk kursi panjang: ngeunaan 1.8 méter
  • Modél anu tiasa dilarapkeun: Universal pikeun sakabéh modél
  • Type: Wanoja Hamil Nyauré Sabuk Aman
  • Sertifikasi Uji éksternal: ROHS
  • Utiliti: kanyamanan sareng Kasalametan pikeun Ibu Bersibin, Belung Orok Pamanjol, Ibu Ngandungan Ibu
Fitur:
  • Pangaruh panyebaran: adjuster beubeur korsi anu diangkat ngamungkinkeun beubeur nyumput pingping tinimbang beuteung, ku kituna pangaruh dampak nyebar dina opat arah, sapertos taktak, sisi cangkéng, sareng ankle, sareng henteu pencét kana beuteung.
  • Gampang dipasang: Fix beubeur ngurilingan korsi kanggo sadinten kanggo namatkeun instalasi! Cara pamasangan saderhana sareng intuitif, saha waé anu gampang dipasang sareng ngahapus.
  • Desain anu lumayan: Ngan ukur mikirkeun fungsi produk éta sorangan; éta leutik sareng endah; teu ngeusian rohangan, tiasa sacara alami ngahijikeun sareng rohangan interior.
  • Tukang sabuk kursi ieu kanggo kakandungan cocog pisan sareng korsi. Nalika masang, nunggang, sareng angkat, moal aya sensasi awak asing; kurva manjangan maju moal ngagoré baju; éta ogé tiasa dianggo biasana nalika ngagem rok.
  • Jalma Terapan: Produk ieu cocog pikeun sadaya ibu hamil, maternity, bedah beuteung, bedah beuteung, beuteung gedé, beuteung bir sareng saterasna.
Kumaha Adjuster Sabuk Mobil Kasinggihan Urang:

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Beungkeut sabuk nabung ngajadikeun sabuk calik di peuntas, tibatan kana beuteung anu nyababkeun teu ngarareunah pikeun ngembang bulao. Hal ieu ngamungkinkeun supir hamil fokus dina nyetir, ogé nyababkeun panumpang hamil langkung saé sareng langkung aman. Beubeur korsi mobil anjeun masih tiasa dianggo sakumaha sakuduna dina kasus ieu.
Kauntungan tina Sabuk Kursi Bersibina:

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • The car belt adjuster prevents a vehicle's belt from riding up over your baby bump to help protect mothers-to-be and their unborn baby during car travel. Other like products just put the seat belt lower but still over the belly

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Seueur sapertos produk tiasa ngagaduhan tutup / bantal tina bantal korsi. Ieu tiasa mangaruhan fungsionalitas pemanasan korsi atanapi ventilasi korsi

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • It’s so easy that it doesn't take extra time for pregnant mothers to unstrap and re-strap each time when getting on or off the car. Therefore, this pregnancy car seat belt adjuster is more practical for daily use. You won’t need to bend your head to look check for being fastened.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Tukang sabuk mobil dirancang pikeun awéwé 3 bulan kalebet kakandunganna dugi ka wanci ngalahirkeun orok.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • Pikeun saha waé anu ngagaduhan operasi beuteung atanapi beuteung, bagian cesarean, éta tiasa ngabantosan ngarareunah sareng nyeri aman.

Adjuster Sabuk Parsi Zuwit, Ngabenerkeun sareng Kasalametan pikeun Ibu-ibu Bersatu, Ngabantosan Orok Pamancing, Awéwé Ngandung Ibu

  • If you are switching seats/cars a lot, (like from driver to passenger, or own 2 cars or more), we recommend buying two in one time, so you don't have to remove & install it every time.

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)