Puff leungeun baju Square Beuheung Floral Ruched Drawstring Crop Top

$32.99 harga biasa $54.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya Lengan: Lengan Puff
  • Bahan: Poliéster, Spandex
  • Pola Tipe: Print
  • Gaya: Gaya Jalan
  • Gaya Jalan: Kasual
  • Pakean Panjang: Short
  • Kerah: kerah kuadrat
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Jenis kaos: Kaos Kasual
  • Formulir Kombinasi: Set sapotong
  • Usum: Musim / Guguran
  • Ketebalan: Standar
  • Jumlah modél: S42601
  • Type lawon: Broadcloth
  • Pola Pakéan: Langsing
  • Génder: Awewe
  • Pola Pakéan: Pullover
  • Komposisi Bahan: Serat Sintétik
  • Eusi lawon: 96% ka luhur
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Kasempetan: Pesta / Klub / Kasual / Pantai
  • Warna: Bodas, Beige, Hideung, Biru, Pink, Anggur, Koneng, Kembang Ungu

Ukuran Bagan:

ukuran

XS / cm

S / cm

M / cm

L / cm

Bust

nyarankeun

74-84

78-88

82-92

86-96

cangkeng

nyarankeun

66-68

70-72

74-76

78-80

Pusat Pusat Panjang

kotak

22

23

24

25

leungeun baju

kotak

70

71

72

73

Catetan: Punten lereskeun nuturkeun bagan ukuran pikeun milih ukuran na. Entong pilih langsung numutkeun kabiasaan anjeun. Ukuran na tiasa ngagaduhan 2-3cm bédana kusabab pangukuran manual. Punten perhatoskeun nalika anjeun ngukur.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 93
85%
(79)
8%
(7)
8%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
E
ES

Blus elegan

T
TT

Kualitas hébat, persis sareng gambar !!

L
LO

Geulis pisan tapi ukuranana ageung, éta pakait sareng M anu saé

M
MC

Kualitas cinta kualitas luhur anu saé

P
PC

Top Srimanganti, well-seated plus kualitas sareng penampilan.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 119552
95%
(113313)
5%
(5602)
0%
(553)
0%
(69)
0%
(15)

Pangiriman ka Kanada rada gancang. Barang leyur dina étanol atanapi alkohol isopropil (pikeun transdermal), atanapi dina minyak anu dihaneutan nganggo atanapi henteu nganggo vitamin E. Entong nyandak teuing atanapi bakal janten éstrogén. Nganggo paypal merenah janten kuring resep aliexpress nawiskeun ieu.

Belle lampe tuang mon jardin