Kapsul Kopi Stainless Steel Reusable Didaptarkeun Kanggo Mesin Nespresso

$61.99 harga biasa $64.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Saringan: Saringan Anu Tiasa Dianggo
  • Ketik: Reusable Silver Coffee Capsule
  • Bahan: Baja stainless, Plastik
  • Spésifikasi: 350ml
  • Jenis: Kapsul Nespresso
  • Kapasitas: <50ml
  • brand: Kapsul Pikeun Nespresso Inut Reutilisable Inox Refillable Capsule Crema Express Reusable Refillable Kanggo Nespresso
  • bahan: Dahareun Kelas stainless steel. Saé kanggo kaséhatan anjeun.
  • Kapasitas: 5g Kopi Bubuk.
  • Ukuran: Batré kapsul, luhur dia 37mm, Katun dia 23mm, Jangkungna sakitar 25mm.

Fitur:

  • Bahan: kapsul didamel tina stainless steel bermutu tinggi sareng tiasa dieusi sareng diberesihkeun sampurna ku asesoris anu disayogikeun, kalebet segel ngagantian
  • Desain unik: Ngarasakeun kopi anjeun nganggo kapsul kopi anu tiasa dieusian. Hatur nuhun kana téknologi inovatif, anjeun kéngingkeun kopi anu lezat kalayan krema anu saé.
  • Ngadamel DIY Anjeun Pergaan: Anggo kopi karesep pribadi anjeun, ngahémat artos sareng ngajagi lingkungan.
  • Anggo kapsul stainless steel berkualitas tinggi sareng mesin Nespresso anjeun ti séri INISSIA, PIXIE, CITIZ, ...
  • Kalayan aksésoris anu kalebet, anjeun tiasa sacara gampil ngeusian kapsul stainless steel ku kopi pribadi, téh, atanapi koko.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 40
100%
(40)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CW

Alus pisan sareng gancang !!! Sial pinuh, grinding rupa goréng, grinding gedé ogé goréng. Kuring nyandak kapsul kuring sorangan, ngirim kana anu ieu sareng ... ngagaduhan 60 persén beban tina kapsul biasa. Pompa dina tukang kopi téh beurat pisan. Leres, sareng kapsulna panas pisan

D
DK

Anjog dina waktos anu saé dikemas hatur nuhun woopshop Abdi nyarankeun Karya pisan kuring resep

S
SG

Naséhat: nyandak dua lembar sakaligus. Nalika hiji kapsul dituang, anu kadua ngeusi kopi sareng sabalikna !!!!, produk kualitas anu saé didamel tina waja non-karat tinggi-paduan. Ngadeukeutan tukang kopi kuring salaku pituin. Abdi mésér kopi. Pikeun raos pisan anu mirip sareng Nestrpesso aslina.

J
JH

Produk anu saé pisan kuring sumping gancang sareng pakét anu saé pisan nyaéta bahan anu teguh sareng tangguh éta diadaptasi sampurna dina mesin kopi kuring, kuring bakal yakin mesen deui anu disarankeun pisan

A
AB

Produk sakumaha diémbarkeun, kualitas saé. Kadatangan gancang sareng nyarankeun woopshop. Ngahaturkeun

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.