RFID Panyekel Kartu Serat RFID Leutik Dompét Kanggo Lalaki

$15.99 harga biasa $32.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Bahan utama: PU
  • Dompét Panjang: pendek
  • Item Beurat: 100 g
  • Pinding Bahan: Kulit sintétis
  • Item Jangkungna: 1cm
  • Komposisi bahan: kulit sintétik
  • Pola Tipe: padet
  • style: bisnis
  • Number Model: C1804H1
  • interior: Catetan Perhatosan
  • interior: Holder kartu
  • Item Width: 6.5
  • gender: Unisex
  • Item Panjang: 9.5cm
  • Item Type: dompet
  • Panutupanana Tipe: Taya seleting
  • dompet: Mini Dompét
  • Hiasan: Sequined
  • Keyword 1: RFID Lalaki Dompet, Carbon Serat Lancar Khusus Dompét
Catetan: Punten ngémutan nami anjeun dina pesenan upami anjeun kedah ngukir, atanapi kami bakal ngirim sapertos biasa tanpa ukiran. Biasana, butuh waktu 1-2 dinten pikeun ngukir nami. (Kami janji urang bakal ngiringan kaluar pas kami tiasa). Teu aya jaminan pikeun uih deui atanapi tukeran pikeun barang ukiran. Téks kedahna henteu panjang teuing.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 18
100%
(18)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
H
H.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876